Hirdetés

Ígéretes sci-finek tűnik a The Signal From Tölva

|

A Big Robot előző játékához, a Sir, You Are Being Huntedhoz hasonlóan a The Signal From Tölva is hemzseg a robotoktól, viszont egy futurisztikus környezetben kalandozhatunk, és deríthetjük ki Tölva jelzésének rejtélyét.

Hirdetés

Egy egyjátékos túlélőjáték fejlesztésébe fogott a Big Robot, melyben lehetőség lesz a videóban is látható gyönyörű világ felfedezésére, és területekért küzdeni a kegyetlen robotok garmadájával.

A harcban segítségünkre lehetnek a csapatunkba felvett robotok és különleges fegyvereink, mint a plazmapajzsok és sugárfegyverek. A történet szerint a távoli jövőben robotfrakciók guberálnak egy ősi civilizáció letűnt romjain, mikor Tölva területén találnak valamit. A játékos feladata az innen érkező jelzés titkának felfedése lesz. 

The Signal From Tölva várhatóan 2017 elején érkezik. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)