Hirdetés

The SimCity Box - Polgármester kerestetik!

|

Minden önjelölt polgármester kedvence a SimCity sorozat, melyből különleges kiadás tart az üzletek polcai felé.

Hirdetés

Az 1989 óta több, mint 17 millió eladott játékkal büszkélkedő franchise ismertette meg a világgal Will Wright nevét, s teremtett egy máig népszerű műfajt. Az Electronic Arts által tegnap bejelentett The SimCity Box a széria két legutóbbi epizódját (SimCity 4, SimCity Societies), azok kiegészítőit (SimCity 4: Rush Hour, SimCity Societies: Destinations), továbbá a puzzle-játék kategóriába sorolható The Sims Carnival SnapCity-t tartalmazza.

SimCity 4

simcity4.jpg


Hogy miért csak ezeket, s miért maradtak ki a korábbi részek, ne kérdezzétek! A külön-külön mintegy 100 dollárba kerülő csomag 39.99 dolláros áron lesz kapható júniustól az amerikai kontinens északi felén. A világ többi részéről, köztük hazánkról egyelőre nem esett szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)