Hirdetés

The Sims 3 - 1,4 millió eladott példány az első héten

|

Érvényesült a papírforma, vagyis az EA leggyorsabban fogyó PC-s játéka lett a The Sims 3.

Hirdetés

Vélhetően senkinek sem okoz különösebb meglepetést, hogy az Electronic Arts közleménye szerint június második napja óta több, mint 1,4 millió The Sims 3 kópia talált gazdára.



A sajtó által egyöntetűen az eddigi legjobb és legötletesebb résznek kikiáltott The Sims 3 a fenti eredménnyel az Electronic Arts történetének leggyorsabban fogyó PC-s címe lett. A rajongók aktivitását mi sem jelzi jobban, hogy már több, mint 7 millió házilag készített tartalom tölthető le a játékhoz.



Az iPhone és iPod Touch platformokra készült változat az Apple online boltjában két nap alatt került fel 37 országban a fizetős játékok toplistájának élére.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)