Hirdetés

The Sims 3 - A Transformers zeneszerzője muzsikál

|

És még sok egyéb muzsika szerzője is, de ha mindet felsoroltam volna, akkor a cím lenne a hír, és a hír a cím.

Hirdetés

Minden idők legsikeresebb PC-s játéksorozata jövő tavasszal (A hivatalos dátum 2009. február 20., de csúszás bármikor előfordulhat.) trilógiává bővül. A nagyobb szabadságról, a testreszabhatóságról szóló harmadik epizódhoz tapasztalt hollywoodi zeneszerzőt hajtott fel az EA. Igaz, nem is oly régen dolgoztak már együtt. A 38 esztendős, velem egy napon született (máris a szívembe lopta magát) Steve Jablonsky eleddig a Command & Conquer 3: Tiberium Wars, a Command & Conquer 3: Kane's Wrath, a Trarnsformers: The Game, és a Gears of War 2 dallamaiért felelt. Filmes munkássága ennél is impozánsabb portfoliót eredményezett: Született feleségek (TV-sorozat), Transformers, A sziget, Transformers: Revenge of the Fallen (bemutató: 2009. június 26 - USA), Pearl Harbor, és egy rakás horror-remake. A filmekben gyakorlatilag az a közös, hogy valamilyen minőségben köze van hozzá Michael Bay rendezőnek.

jablonsky.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)