Hirdetés

The Sims 3 - Csak egy „demo" a warez verzió

|

Amit már sejteni lehetett, most biztossá vált. John Riccitiello szerint is csak egy "demo" a The Sims 3 warez verziója.

Hirdetés

Mi is számos helyen és formában hangot adtunk már azon véleményünknek, hogy a warez oldalakra megjelenés előtt felkerült The Sims 3 verzió csak egy ízelítő a játékból, amolyan demó féleség. Ezt most maga, John Riccitiello ismerte el.


Az ominózus warez verziót a The Sims 3 megjelenéséig körülbelül 200 ezren töltötték le, ami 2008 leginkább warezolt játékának rekordját is túlszárnyalta. Mellékesen ő a másik nagy EA cím, a Spore. Normális esetben egy ilyen „szivárgás" igen kellemetlenül érintené a kiadókat, de a Sims 3 és az EA esetében erről most nincs szó. A nagy múltú vállalat első embere, John Riccitiello egyenesen úgy fogalmaz: demóként szolgál minket a kalózverzió.

Félreértés ne essék! Arról továbbra sincs szó, hogy a városrészeket, és számtalan fícsört mellőző verzió kódját szándékosan szivárogtatták volna ki. De a játékosok, látva a hiányosságokat s közben mégis ízelítőt kapva a Sims 3-ból később nagyobb számban vásárolták meg legálisan a játékot. Az első adatok szerint a „demóletöltés" Lengyelországban és Kínában öltötte a legnagyobb méreteket. Riccitiello végül megjegyezte, hogy ha valaki minden tartalomhoz hozzá kíván jutni, akkor annak regisztrálnia kell játékát, ami a warez verzióval lehetetlen. Ugyan akkor elmondta, hogy jobban szeretné, ha a vásárlók a végtelen mennyiségű tartalomból kiindulva inkább tekintenének egyfajta folyamatos szolgáltatásként a Sims 3-ra, mint egy dobozos „futó kalandra".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)