Hirdetés

The Sims 3 - Karácsonyfaégők ajándékba

|

Egyes sajtóorgánumok különleges, gyűjtőknek szánt The Sims 3 verziót kaptak egy jópofa meglepetéssel kiegészítve.

Hirdetés

Talán nem tévedek nagyot, ha kijelentem, hogy a The Sims 3 hivatalos premierjét követően újabb állandó résztvevővel gyarapszik a PC-s játékeladási listák élvonala.



A fentieket támasztja alá tegnapi beszámolónk, miszerint a The Sims 3 bemutatkozásakor azonnal meghódította a brit toplistát, s alaposan elagyabugyálta összes, PC-s, konzolos és mutliplatform riválisát, legyen szó szingli, kooperatív, kompetitív multiplayer, vagy MMO jellegű alkotásról. Hazánkban is kellően nagy feneket kerítettek (Lola és Ganxta Zolee részvételével) a mértéktelen kalózkodás ellenére is biztos bevételt generáló The Sims 3 debütálásának.



Jelen írás tárgya azonban mégsem a The Sims 3 várhatóan sikeres fogadtatása, hanem az a meglepetés, amit az EA Singapore csomagolt némelyik sajtópéldány mellé. Úgy tűnik, megtalálták a Sims sorozat védjegyének számító gyémánt logikus felhasználási módját. A képek önmagukért beszélnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)