Hirdetés

The Sims 3 - Kártérítést kapnak a gyűjtői kiadás tulajdonosai

|

Hatott a vásárlók fenyegetése, az Electronic Arts igyekszik jóvátenni a Sims 3 gyűjtői változata kapcsán elkövetett hibát.

Hirdetés

Rengeteg játékos csalódott a The Sims 3 Collector's Edition megvásárlása után. No nem a játékban csalódtak - legalábbis nem ilyen ügyben emelték fel hangukat - , hanem a doboz tartalmában.



A két kifogásolt cikk egyike az 1000 sim pont volt, ami bizony az alapcsomagnak is részét képezte, pedig az ígéretek szerint csak a drágább pakk tulajdonosainak járt volna. Szintúgy bírálat tárgya lett a tippfüzet, egy alig nyolcoldalas firkálmány, ami a Prima-féle hivatalos guidebook-ra való hivatkozásokkal volt tele.



A vásárlók egy csoportja jogi lépéseket fontolgatott, amit már az Electronic Arts sem hagyhatott figyelmen kívül. Elvileg augusztus 28-tól kezdve küldik ki azokat az elektronikus üzeneteket, amelyekben a felhasználó szíves elnézését kérik, valamint tudatják vele, hogy egy regisztrált The Sims 3 gyűjtői példány esetén 500 pontot (6 euró) írnak jóvá számláján, amit természetesen különféle kiegészítések megvásárlására és letöltésére költhet el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)