Hirdetés

The Sims 3 - Online bútorbolt

|

A nyáron érkező The Sims 3 ugyan nem lesz MMO, de sok dolgot csak online tudunk majd élvezni.

Hirdetés

A The Sims 3 ugyebár DRM nélkül érkezik. A szimpatikus döntés következtében a becsületes vásárlók nagyobb kedvvel szaladnak majd a boltokba nyáron. Azért, hogy a kalózoknak egyáltalán ne érje meg foglalkozni a játékkal, az EA online cuccokkal igyekszik vásárlásra bírni bennünket.

A The Sims 3 online részének alappillére a játék launchere lesz. Itt bejelentkezhetünk majd az addigra teljesen megújuló The Sims 3 honlapra, és megnézhetjük mit alkotott a közösség. Az új filmkészítő segítségével sokkal egyszerűbb lesz Simseink mindennapjait rögzíteni, majd megosztani a nagyvilággal. Természetesen a felhasználók által megálmodott, és elkészített új tárgyak is felkerülhetnek a The Sims 3 oldalra. Az Elelctronic Arts nem hagyatkozik csak a felhasználókra. Az online bútorbolt a megjelenés után azonnal beindul, és rendszeresen találhatunk itt mindent, ami szemnek, szájnak ingere. A legújabb hacukáktól kezdve, a legmodernebb lakberendezési cuccokig, bármit. Minden vásárló kap 10 dollár értékben SimsPoints-okat, ami a hivatalos fizetőeszköz Simséknél. SimsPoints-ot természetesen vásárolhatunk még - valódi pénzért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)