Hirdetés

The Sims 3 - Szabd testre a karakteredet!

|

Tegnap sor került a hivatalos bejelentésre, s azóta szünet nélkül érkeznek az újabbnál újabb képek III. Sims királyról.

Hirdetés

Ősimsége gazdagodott néhány roppant s(z)impatikus vonással. Lehet, hogy első blikkre, sőt másodikra is kevésnek tűnik a grafikai tuning, ám nem szabad arról elfeledkezni, hogy a motor most már nem csupán otthonunkat és közvetlen szomszédságunkat, illetve a város egy-egy apró szeletkéjét képes kezelni, hanem tőltőképernyők mutogatása nélkül képes végigkalauzolni bennünket az egész településen. Az újítások körébe tartozik a testreszabhatóság mindenre kiterjedő lehetősége. Nem csak karaktereink kinézetét variálhatjuk spore-szerűen, hanem azok közvetlen környezetét is igény szerint alakítjuk. Nem tetszik a virágos tapéta? Cseréld vízilovasra! Ugyanez a sokszínűség jellemző a karakterek személyiségére. Több tucatnyi tulajdonság keveréséből egyedi karakterisztikával bíró simeket kotyvaszthatunk.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)