Hirdetés

The Sims 3 - Szomszédolás képekben!

|

Ladies and gentlemen, az Electronic Arts immáron hivatalosan is bemutatja a nagyvilágnak a Sims harmadik felvonását!

Hirdetés

A kiadót tartotta magát korábbi ígéretéhez, és a mai nappal megnyíltak az információs csatornák, és elkezdtek szállingózni az első képek. Néhány külföldi magazin már megszellőztetett ezt-azt a Sims 3-ról, s most kiderült, hogy semmiben sem lódítottak. A hivatalos oldal tanúsága szerint is komoly változás áll be simjeink életében. Végre nincsenek otthonaik és a kiegészítőkben hozzácsapott helyszínek valós, vagy képzeletbeli falai közé szorítva. Az általunk teljes szabadsággal, kívánság szerint testreszabható simünk végigkocoghat az otthonának nevezett városka főutcáján, és ugyanúgy üdvözölheti a sarki péket, mint a szemrevaló fruskát a szomszédból. A testreszabhatóság szellemisége hatja át az egész játékot, így nem csak a karakterek, hanem azok közvetlen környezete (otthona) is teljes mértékben átalakítható. Ami pedig különösen mókásnak ígérkezik, s egyfajta szerepjátékos ízt kölcsönösz a Sims 3-nak, az a személyiség kialakításának lehetősége. Több tucatnyi tulajdonságból állíthatjük össze a számunkra szimpatikus kombinációt, így hozva létre reménytelenül romantikus, vagy épp szarkasztikus, netán megalomán karaktereket.
A megjelenésre jelen állás szerint egy évet biztosan várnunk kell, hiszen 2009. előtt nem kerül rá sor.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)