Hirdetés

The Sims 4 - újabb tartalmas frissítés érkezik

|

Személyiségteszttel kreálhatjuk meg simjeinket, és kapunk 1000 tárgyat is.

Hirdetés

Ha folytatódna a sorminta, idén jelenne meg a The Sims 5, de a Maxis inkább a negyedik részt tartja még egy kicsit életben. Amellett, hogy kiadta az Island Living kiegészítőt (konzolokra holnaptól lesz kapható), ingyenes tartalmakkal is folyamatosan bővíti a játékot, melynek közönsége az alapjáték ideiglenes ingyenessé tételével még nagyobbra nőhetett.

Hirdetés

A hónap során jelenik meg PC-re a következő nagy frissítés, melynek egyik legnagyobb újítása, hogy a karakterkészítést egy 10 kérdésből álló személyiségteszttel dobja fel. Ez opcionális, és átugorhatjuk a kérdéseket, de ha végigmegyünk rajta, segíthet meghatározni simjeink tulajdonságait, céljait, képességeit. Az alábbi videóval ízelítőt kaphattok belőle.

Emellett szót ejtettek arról is, hogy több mint 1000 tárgyat használhatunk majd, de ezek többségét csak azok érhetik el, akik rendelkeznek a kiegészítőkkel (minél többel, annál több cucc lesz elérhető).

Ezzel együtt egyébként lecserélik a borítóképet, új karakterek lesznek innentől a játék arcai, átdolgozzák a trailerek grafikáit, a főmenüt és a töltőképernyőket is. A frissítés konzolokra csak később jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)