Hirdetés

The Sims 2 Seasons a boltokban

|

Az Electronic Arts jó pár kiegészítést készített már el a The Sims 2 játékukhoz, ám mától már elérhető a legújabb darab, ami a The Sims 2 Seasons nevet kapta.

Hirdetés

A The Sims 2 Seasons elsősorban az időjárásra koncentrál, valamint az évszakok változására. A kiegészítő különféle időjárási effekteket (pl.: villámlás, eső, havazás) és a négy évszak jellegzetességeit tartalmazza, amikhez a megfelelő tevékenységeket is mellékelték, így például zöldséget is termeszthetünk, vagy épp elmehetünk korcsolyázni a jégre. Természetesen új kiegészítők és más lehetőségek is kerültek az expansionba, ami már a boltok polcain pihen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)