Hirdetés

The Smurfs Video Game - Hupikék törpikék a mozin kívül

|

A félig élőszereplős, félig CGI-karaktereket felvonultató Hupikék törpikék mozifilm is megkapja a maga játékos átiratát.

Hirdetés

A hazai filmszínházak augusztus 25-én tűzik műsorra a Hupikék törpikék (The Smurfs) mozifilmet, amiben a töpörödött törpördögök, no és persze maga Hókuszpók is a egy varázslat folytán a mi világunkba kerülnek, egészen pontosan a Central Park közepén kötnek ki.



Peyo (Pierre Culliford) karakterei tehát először tűnnek fel a mozivásznon, amivel párhuzamosan sokadik alkalommal látogatnak el a videojátékok világába. Az Ubisoft Nintendo Wii és Nintendo DS platformokra készíti el a filmre épülő játékot, megjelenését pedig a mozifilm bemutatójához igazítja.



 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)