Hirdetés

Képeken a The Stanley Parable fejlesztőjének új projektje

|

Kevés olyan zseniális játék jött szembe az elmúlt években, mint a Stanley Parable, ezért mindig felkapjuk a fejünket, ha azt halljuk, a fejlesztője valami új projektet készít.

Hirdetés

William Pugh nevét nem biztos, hogy feltudjátok idézni, de a Galactic Cafét már inkább.  Ez volt a stúdió neve, ami annak idején tető alá hozta a Stanley Parable című csodát, és ennek volt William egy fontos része. Emberünk most egy új projekten dolgozik.

Jelenleg a Crows Crows Crows csapattal ügyködik egy még be nem jelentett játékon, amiről a világon semmit nem tudunk, de már van 3 képünk róla. A Redditen a közösség már kutat a fejlesztői weboldalon felbukkant levelek értelmezésén. Ha egy dolgot megtanultam az életben, az az, hogy a Reddit detektívek gyorsabbak, mint bármelyik bűnüldöző szerv, így nagyjából délre megtalálják már a megoldást. Csak tippelek.

Ha az új projekt csak fele annyira lesz zseniális, mint a Stanley Parable volt, akkor már nagyon jól jártunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)