Hirdetés

The Surge 2 - ingyenes csomagot kaptunk, hamarosan leleplezik a Season Passt

|

Ha szeretnétek egy kis extra tűzerőt, akkor éljetek a lehetőséggel. De nem csak virtuális fegyverekkel, hanem információkkal is szolgálhatunk.

Hirdetés

A múlt hónapban jelent meg a The Surge 2, amely a tesztek alapján jobban sikerült, mint az elődje, de még így sem lett hibátlan. De brutalitás tekintetében biztosan nem szenved hiányt a Deck13 sci-fi akciójátéka, amely még változatosabb lehet a fejlesztők új ajándékával. 

Hirdetés

A Focus Home Interactive közleménye szerint mostantól mindenki egy ingyenes tartalmi csomaggal lehet gazdagabb, akinek megvan a The Surge 2: a Future Shock Weapon Pack négy fegyverrel bővíti az alapjátékot (Golden Twin Blades, "EFH Heavy Duty Weapon, Mangled Articulators Punching Gloves, Golden Harvest Double Duty Weapon). Persze nem dobják csak simán hozzánk őket, meg kell keresnünk azokat az ellenfeleket, akik harcolnak velük és el kell vennünk tőlük. Emellett befutott a legújabb patch is, amely számos hibát orvosol minden platformon keresztül. A javítások listáját errefelé böngészhetitek. 

A vállalat egyúttal azt is elárulta, hogy a jövő héten leleplezi a The Surge 2 szezonbérletét, amely még több fegyvert, implantátumot, felszerelést és egy sztori DLC-t is tartalmaz majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)