Hirdetés

The Surge 2 - 11 percen át nézhetjük a PC-s változatot

|

Szépen fog futni a "sci-fi Dark Soulsnak" becézett The Surge folytatása.

Hirdetés

A The Surge nem volt rossz egy széria első részének, de érezhető volt rajta, hogy ebből sokkal többet is ki lehet hozni. A Deck13 azt ígéri a folytatás kapcsán, hogy nagyobb és keményebb lesz. A stúdió meglehetősen szűkmarkúan méri az infókat a játékkal kapcsolatban, inkább csendben dolgoznak, de azért néha érkezik némi kedvcsináló. 

Hirdetés

A RockPaperShotgun töltötte fel az alábbi, 11 perces gameplay videót, amelyben szemügyre vehetjük a legnagyobb változtatásokat, mint amilyen az eddiginél sokkal nagyobb és nyitottabb világ, a teljesen újragondolt kombórendszer, valamint a továbbfejlesztett drón és a változatosabb ellenfelek. A felvétel a PC-s változatból származik, nézzétek csak: 

A The Surge 2 még idén megjelenik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Hogy tetszik a játékmenet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)