Hirdetés

The Surge - negyedóra játékmenet a brutális sci-fi RPG-ből

|

A Lords of the Fallen készítőinek új játéka, a The Surge névre hallgató akció-RPG néhány hónap múlva megjelenik, így a fejlesztők egy hosszabb bemutatóban meséltek a játék legizgalmasabban ígérkező részéről, a harcról.

Hirdetés

A Nioh bemutatta, hogy nem csak a Dark Souls-féle nyugati fantasy környezetben működik elég jól az akció-RPG formula, a Deck13 pedig hamarosan egy még egzotikusabb sci-fi világba kalauzol el minket. Az alábbi bemutatóból pedig kiderül, hogy a műfaj rajongóinak ebbe a játékba is érdemes lesz belenéznie.

A frankfurti stúdió munkatársai több különböző fegyverrel is bemutatták, hogyan működik a szokásos gyorsabb és erősebb felosztás helyett függőleges és vízszintes támadásokra épülő harcrendszer, aminek hála akár különböző testrészeket is megcélozhatunk. Az alábbi negyedórás bemutatóban ezen kívül is sok más rendszerről mesélnek a The Surge készítői, ha pedig ezen kívül is szívesen néznétek egy kis brutális harcot a játékból, ezt a korábbi gameplay trailert se hagyjátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)