Hirdetés

The Surge megjelenés - tavasszal jön a Lords of the Fallen készítőinek új játéka

|

Eddig csak a 2017-es évet lőtték be a megjelenés kapcsán a The Surge készítői, nemrég viszont egy trailer kíséretében elárulták, melyik hónapban érkezik a a brutális akció-RPG.

Hirdetés

Ugyan a Deck13 legismertebb játéka az utóbbi években talán a Lords of the Fallen volt, a folytatás munkálataiban már nem vesz részt a német csapat. Ehelyett a tavaly már hosszabb videókon is látott The Surge lesz a következő játékuk, aminek tervezett megjelenési időszakát egy új trailerrel leplezték le.

A májusban megjelenő játékban a brutális akció helyett a sztorira kerül a hangsúly, ami a főhős, Warren hátterével foglalkozik. A játékos által alakított karakter épp belépni készül a CREO óriásvállalathoz, ami különböző implantátumokkal turbózza fel dolgozóit. Eközben őrülnek meg a cég robotjai és korábban átalakított munkásai, így a The Surge során velük kell majd szembeszállnunk. De legalább nekünk is lesz exo-ruhánk.

Ti kipróbáljátok majd az akció-RPG-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)