Hirdetés

The Surge - tudjuk, mikor jön a sci-fi Dark Souls

|

Eddig csak annyi volt biztos, hogy májusban érkezik a Lords of the Fallen készítőinek új játéka, de nemrég az is kiderült, melyik napon landol pontosan a The Surge.

Hirdetés

Eddig is sejteni lehetett, hogy a a Deck13 kifejezetten közel áll a The Surge befejezéséhez, hiszen méretes darabokat mutattak meg a játékból. Most viszont azt is megosztották velünk, pontosan mikor indulhatunk a sci-fi kalandra.

Így azt is megtudtuk, hogy majdnem pontosan két hónap van hátra a megjelenésig, hiszen május 16-án rajtol el a játék PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Aki lemaradt volna a The Surge sztorijáról, ebben a korábbi trailerben megismerkedhet a CREO gigavállalattal, akiktől az exo-ruhánkat kapjuk és akiknek hála kialakul a katasztrófahelyzet, amit meg kell oldanunk, ha nem akarjuk futurisztikus hullaként végezni. Akit viszont inkább a játékmenet érdekel, a fent linkelt gameplay videó mellett itt nézhet még bele az akcióba.

Szerintetek tud majd újat mutatni a The Surge?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)