Hirdetés

The Surge - kiderült, támogatja-e a PS4 Prót, a Project Scorpiót és a Switchet

|

A sci-fi Dark Soulsként emlegetett The Surge fejlesztőcsapata fontos részleteket tisztázott a játékkal kapcsolatban, így végre megtudtuk, hogy készülnek-e Nintendo Switches változattal, valamint az sem titok többé, hogy támogatják-e a PS4 Prót és a Project Scorpiót.

Hirdetés

A Lords of the Fallenről ismert Deck13 Interactive legutóbb egy izgalmas trailerrel mutatta meg, hogy mire számíthatunk új játékuktól, a The Surge című akció-szerepjátéktól, de még mindig van mondanivalójuk a május 16-án megjelenő projekttel kapcsolatban. 

Mint tudjuk, a jövőbe kalauzoló, "sci-fi köntösbe bújtatott Lords of the Fallen" PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, azonban rengeteg leendő vásárlót izgatnak olyan részletek is, minthogy mi a helyzet a nemrég megjelent Nintendo Switch konzollal, illetve profitálni fog-e a The Surge a Microsoft és a Sony erősebb masináiból? Éppen ezért a DualShockers elbeszélgetett a stúdió vezérigazgatójával, Jan Klose-zal, aki bár visszafogottan, de mindkettő kérdésre válaszolt. Ami a PlayStation 4 Prót és a Project Scorpiót illeti, Klose jó hírekkel szolgált: bár konkrétumokat még nem árulhat el, de megerősítette, hogy jelenleg is dolgoznak az említett konzolok speciális támogatásán. 

Ami viszont a Switchet illeti, Klose elmondta, hogy bár szeretik a Nintendo hibridjét, perpillanat nincs tervbe véve ilyen verzió. Persze ez a későbbiek során még változhat, de most a PC, Xbox és PlayStation triumvirátusra szeretnének fókuszálni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)