Hirdetés

The Technomancer - hangulatos a launch trailer is

|

Megannyi izgalmas gameplay videó és trailer után a Focus Home Interactive bemutatta a The Techomancer legutolsó előzetest is, amely a játék mai megjelenését hirdeti.

Hirdetés

A The Technomancer a Focus Home Interactive és a Spiders (Bound By Flame, Mars. War Logs, Of Orcs and Men) stúdió következő reménysége, amellyel nem titkolt céljuk, hogy valami igazán kiemelkedővel nyűgözzenek le minket. 

A Marson játszódó, egyedi faunával, sajátos társadalommal, részletesen kidolgozott harcrendszerrel, teljesen fejleszthető karakterrel és a döntéseinkre reagáló sztorival felvértezett, látványos, poszt-apokaliptikus sci-fi szerepjátéknak pedig minden esélye megvan rá, hogy nagyot menjen. A marketingesek számos videóval bombáztak már minket, amelyek mindegyike az ígérte, hogy a hatalmas potenciállal bíró The Technomancer nem fog csalódást okozni és hasonló érzést kelt a fent megnézhető, kifejezetten hangulatos launch trailer is.

A The Technomancer június 28-án, azaz ma jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti adni fogtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)