Hirdetés

The Thaumaturge és Helldivers 2 - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Ahová lépünk, szörny terem. Mégis hogy ünnepeljen így nyugodtan az ember?

Hirdetés

Az 1848-49-es forradalomra és szabadságharcra emlékező nemzeti ünnepünk miatt egy nappal többet fordíthatunk pihenésre, kikapcsolódásra, rekreációs tevékenységekre, amelyek a körünkben gyakran egyet jelentenek a számítózással. Ki is használjuk a lehetőséget, hogy hamarosan érkező tesztek miatt vagy csak saját szórakozásunkra elmélyedjünk néhány játékban.

HP - Mostanában kizárólag retró játékokkal játszom emulátoron, gyermekkorom emlékeit fürkészem folyamatosan, ma éppen Game&Watch vonalon túrázva. Nincs kedvem semmi komolyabbhoz, ez már biztos az öregedés jele. A Dragon's Dogma 2-t azért nagyon várom persze.

Paca - Két megjelenés előtt álló játékot pörgetek párhuzamosan, nyilván semmit nem mondhatok még róluk, de hamarosan lesznek tesztek. Közben a Helldivers 2 is pörög, kötelességem részt venni a háborúban, még ha a Chargerek idegösszeomlást is okoznak.

Hirdetés

Csirke - A hétvégén pajtásaimmal kibérlünk egy vendégházat, és offline mulatságokkal telik majd az idő, vasárnap viszont visszatérek, és most már azt érzem, tényleg rá kéne nézni a Helldivers 2-re, különben HP, Paca és mazur erőszakkal fogja végre lenyomni a torkomon a demokráciát. 

Szada - Én a The Witcher remake fejlesztőinek újdonságával, a The Thaumaturge című szerepjátékkal töltöm majd az időmet, hogy beszámolhassak nektek róla egy tesztben, milyen érzés természetfeletti lényeket idomítani a 20. század elején Varsóban.

Kivi - Igyekszem továbbra is fejleszteni magam Tekken 8-ban, darálok egy kicsit a Modern Warfare III legkisebb térképein, de a legtöbb időt az MLB The Show 24 Diamond Dynasty móddal fogom tölteni. Rengeteget játszottam a tavalyi verzióval, és az első szezon eleje mindig izgalmas az ultimate team módokban.

kristfvarg - Éppen a Guardian Ape-pel küzdök a Sekiróban, és bár érezhetően nagyobb a füstje, mint a lángja, a második fázisban még mindig fájdalmas pofonokba szaladok bele. Nem a játék lesz előtérben a hétvégén, de pár órára azért benézek majd hozzá, hátha sikerül rendezni a nézeteltérést.

Hunter - Készülök arra, hogy egyszer majd hozzáférhessek a Final Fantasy VII Rebirth-höz. A folyamat részeként múlt héten befejeztem a Remake-et, most pedig a Crisis Core Reunionon rágom át magam. Bármennyire is élvezem a sztorit, a harcrendszert kezdem nagyon unni. Szerencsére viszonylag rövid játékról van szó, így remélem be tudom majd fejezni a következő napokban.

Zs - Bármily unalmas is vagyok, ezen a hétvégén sem fogok játszani, mert még mindig van mit néznem az LG tévékhez most elérhető ingyenes Apple TV+ tagsággal. A héten kipörgettem a Slow Horsest és egy érdekes dokut Michael J. Fox életéről, a napokban pedig a Silo című sci-fi sorozatra megyek rá. Az Amazing Storiest viszont nem ajánlom, nem véletlenül kaszálták el egyetlen évad után.

Chava - Már csak egy epizód van hátra a Halo második évadából, így el is kezdem a felzárkózást, hogy naprakész legye, mire felkerül az utolsó epizód a SkyShowtime-ra. Emellett továbbra is abba a játékba ölöm a szabadidőm, amiről még mindig nem beszélhetek.

Ti mivel játszotok a hosszú hétvégén?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)