Hirdetés

Free-to-play lett a The Tomorrow Children

|

A Q-Team egyedi koncepcióval felvértezett játéka, a The Tomorrow Children már ingyenesen elérhető azok számára, akik kíváncsiak rá, hogy milyen a nehezen besorolható poszt-apokaliptikus kalandjáték.

Hirdetés

A Q-Team semmihez sem hasonlítható, PlayStation 4-re fejlesztett játéka még a 2014-es gamescomon mutatkozott be és hangulatos dizájnjának, valamint a számos egyedi ötletnek köszönhetően azonnal felkeltette játékosok érdeklődését, elvégre a videojátékok történelmében ilyen koncepcióval még garantáltan nem találkoztunk. 

Eddig kizárólag azok férhettek hozzá a The Tomorrow Childrenhez, akik kiváltották a korai hozzáférésüket, azonban mától nincs ilyen megkötöttség, már bárki letöltheti és játszhat a címmel, aki szeretett volna és mindezt egy forint elköltése nélkül. Persze akik szeretnének többet is kapni és nem restek erre egy 6000 forint körüli összeget költeni, azok szert tehetnek a Frontier Packra, ami különböző hasznos tárgyakat (Bourgeoisie papírokat, Lv1-es fegyvertartási engedélyt, Lv1-es eszközengedélyt, EagleCorp JetPacket, 3 avatart és 500 Freeman dollárt)  tartalmaz. Plusz egy exkluzív kosztüm jár azoknak, akik PS Plus tagok. További jó hír a játékosoknak, hogyha október 26 és november 2 között bejelentkeznek, az alábbi egyedi jelmezt kapják meg: 

A The Tomorrow Children ezenkívül kapott egy nagyobbacska frissítést is, amely a felhasználói visszajelzések alapján készült és nemcsak új tartalmakat ad a játékhoz, de számos hibát is javít. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)