Hirdetés

Megbukott a The Tomorrow Children, leállnak a szerverek

|

A Q-Games bizarr játéka iránt nincs már akkora érdeklődés, hogy megérje tovább üzemeltetni.

Hirdetés

Tavaly szeptember óta játszható a PS4-exkluzív The Tomorrow Children, amiben porcelánarcú munkásokkal építhettünk városokat és védelmezhettük azokat a támadóktól. Bár az ötlet jó volt, az egész valahogy nem állt össze, és sem a kritikusok, sem a játékosok nem tudtak vele mit kezdeni. 

Hirdetés

A Q-Games nem törte össze magát, hogy kijavítsa a hibákat vagy valahogy új játékosokat próbáljon toborozni, és most úgy döntött, elengedi az egészet. Szeptember 28-ától nem lesz megvásárolható a Founders Pack, november elsején pedig lekapcsolnak a szerverek, így a játék játszhatatlanná válik. A csapat megköszönte mindenkinek, aki kipróbálta, és remélik, a még mindig aktív játékosok ki tudják használni a maradék időt.

Ti kipróbáltátok? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)