Hirdetés

The Trail: Frontier Challenge - idén érkezik Peter Molyneux új játéka

|

A legendás játékdizájner legújabb alkotása a tavaly megjelent mobiljáték újragondolása, ezúttal PC-re.

Hirdetés

A hajmeresztő túlzásairól elhíresült legendás játékdizájner, Peter Molyneux tavaly egy új mobiljátékkal tért vissza, mely a The Trail nevet kapta. Idén végre PC-re is megjelenik a játék, a fejlesztők pedig rengeteg újítást ígérnek az eredeti verzióhoz képest.

A The Trail lényege az, hogy mindenféle kihívásokat legyűrve eljussunk Eden Falls városába, ahol egy foglalkozást kiválasztva új képességeket tanulhatunk, fejleszthetjük az otthonunkat, kereskedünk, hogy aztán egy szép napon a megszerezzük a polgármesteri pozíciót. A PC-s változat egyik legnagyobb újítása, hogy megjelennek az időjárási viszonyok, amelyek megváltoztathatják azt, hogy milyen gyorsan tudunk utazni, vagy éppen mennyire élelemre van szükségünk. Molyneux szerint a The Trail: Frontier Challenge-ben az eredeti játék alapjait megtartva újragondolták az egész koncepciót és így új kihívás elé állították a játékosokat:

"A játékmenetet átalakítottuk úgy, hogy sokkal több stratégiát igényeljen. A játékosoknak például oda kell figyelniük arra, hogy mennyi mindent cipelnek a táskájukban, mert minél több tárgyuk van, annál lassabban tudnak majd utazni."

A The Trail: Frontier Challenge megjelenése idén nyáron várható, kizárólag PC-re. Nektek hogy tetszik? Játszottátok az eredeti mobilos változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)