Hirdetés

The Vanishing of Ethan Carter - horror egy eltűnt kisfiú nyomában

|

A People Can Fly-ból kivált fejlesztők alapította csapat, a The Astronauts új képernyőképekkel és pár infómorzsával kívánja felkelteni érdeklődésünket új horrorjátéka, a The Vanishing of Ethan Carter iránt.

Hirdetés

Nem sokat hallottunk a The Vanishing of Ethan Carterről februári bejelentése óta. Az akkori tények alapján a legújabb verziójú Unreal Engine 3 motoron futó játékban egy horrorisztikus történet részesei lehetünk, melyet a 20. század hátborzongató rémmeséi ihlettek.

A játékban Paul Prospero, egy amolyan természetfeletti képességekkel megáldott tökéletes detektív bőrébe bújunk majd , aki halálos bűncselekmények helyszíneit tudja megjeleníteni maga előtt.

 

Amikor egy elrabolt kisfiú után kutat, a nyomok egy hegyvidékes terepre vezetik, ahol nem a fiú nyomára bukkan, hanem az egyik elrablóéra, akinek a halott testét több helyen is megcsonkították... Később még több holttest kerül elő a völgyben, ahol ráadásul egy titokzatos, ősi erő munkálkodik.

A The Vanishing of Ethan Carterben FPS nézetből élhetjük át az izgalmakat, kalandozásunk során a környezetben található nyomokkal és tárgyakkal léphetünk interakcióba. Minél több nyomot derítünk fel, annál jobban kiélesedik majd természet feletti érzékelésünk, de más, modern eszközöket is használhatunk.

A fejlesztők ígérete szerint nem lesznek játékátvezetők, ahogyan ők mondták: „A The Vanishing of Ethan Carter a mi saját kísérletünk arra, hogy úgy meséljünk el egy több-szálon futó történetet, hogy a játékos azt érezze, tényleg részese a cselekményeknek."

Azt is elmondták, hogy a játékban nem lesz semmi harc, és ahogy haladunk majd előre, nem is a tiszta terror, hanem inkább a folyamatosan kényelmetlen, nyirkos érzés fog hatalmába keríteni minket.

A The Vanishing of Ethan Cartert jelenleg csak PC-re fejlesztik, ám a fejlesztők reménykednek abban, hogy eljuthat egyszer next-gen konzolokra is. A megjelenés időpontja egyelőre ismeretlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)