Hirdetés

The Walking Dead - Áprilistól Facebookon is!

|

A népszerű horrorsorozat alapján közösségi játékot készít az Eyes Wide Games, méghozzá a legnépszerűbb portálra.

Hirdetés

Egyre többen gondolják úgy, hogy az egyéb platformokon fellelhető címeiket átköltöztetik a legnépszerűbbnek számító közösségi oldalra, amely jelzőnek jelen pillanatban a Facebook örvendhet.

A dühös madarak megjelenését követően az Eyes Wide Games fejlesztésében bemutatkoznak a The Walking Dead című sorozat zombijai és szereplői is, akikkel Facebookon kalandozva bármikor találkozhatunk. A játék a The Walking Dead Social Game névre hallgat majd a keresztségben és áprilisban kezdi világhódító hadjáratát.

Stephen Griffin, az Eyes Wide Games vezérigazgatója nyilatkozatában elárulta, hogy a The Walking Dead Social Game új szintre emeli a közösségi oldalak játékait. Élvezetes játékmenettel lesz megáldva és találunk majd benne drámát is nem keveset, ráadásul egyszerre célozza meg a casual és a félig-hardcore réteget is, így mindenki megtalálhatja benne számítását.

A The Walking Dead Social Game-ben egyértelműen az lesz a feladatunk, hogy zombikat aprítsunk, de azt nem esztelenül, hanem megfontoltan kell tennünk, hiszen végesek erőforrásaink és sosem lehet tudni, hogy legközelebb hányan szállnak szembe velünk. A játék során állíthatunk fel táborokat is, ráadásul a helyszínek nagy része ismerős lesz az AMC sorozatából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)