Hirdetés

The Walking Dead: Episode 5 - Az első screenshot

|

A kép mellett néhány érdekes adatot is megnézhetünk a játékosok döntéseiről, a 4. részből.

Hirdetés

A The Walking Dead játékváltozatának első évadát lezáró ötödik rész jövő héten érkezik.

Ennek örömére befutott az első screenshot, melyen a zombi gyilkolásba megfáradt főhősünk világfájdalommal az arcán, bárddal a kezében ketté szeli az élőhalott úr fejét.

A Telltale Games munkatársai egy videót is közzétettek, melyben a játékosok döntéseit veszik számba, a negyedik részből. Vigyázat, HÁTSÓ SZÁRNY!

Hétfőre be van ígérve egy videó az Episode 5-ből, maga a játék pedig november 20-tól lesz elérhető a PSN-en, PC-re, Xbox 360-ra és iOS rendszerekre egy nappal később érkezik majd. Jómagam csak az első évadát néztem a The Walking Dead-nek, aztán valahogy a többi kimaradt. Mi a véleményetek, érdemes lenne folytatnom?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)