Hirdetés

The Walking Dead - hangulatos trailer készít fel a hamarosan induló utolsó évadra

|

Nem kell már sokat várnunk Clementine történetének lezárására, a várakozás perceit pedig egy trailerrel próbálja könnyíteni a Telltale Games.

Hirdetés

Több mint 6 évvel ezelőtt, 2012 áprilisában indult világhódító útjára Clementine, és ültette fel a Telltale-t a kalandjáték fejlesztő stúdiók trónjára, hamarosan azonban végleg lezárják a túlélő kislány történetét.

Hirdetés

Azt már hónapokkal ezelőtt elárulták, hogy várhatóan még ebben az évben debütál majd The Final Season, most azonban pontos dátumot is kaptunk. Xbox One-ra, PS4-re és PC-re augusztus 14-én érkezik meg az első epizód, így karácsonyig akár az egész évadot is kipörgethetik, de inkább tartsanak egy-két hónapos szüneteket, nehogy a végét kapkodják el. A bejelentéshez érkezett egy trailer is:

Várhatóan az E3-on is felbukkan majd a Telltale-féle The Walking Dead, és ha így lesz, azonnal be is számolunk majd róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)