Hirdetés

The Walking Dead: Michonne - videó emlékeztet, hogy holnap jön az első rész

|

A háromrészes The Walking Dead: Michonne minisorozat első epizódját holnaptól játszhatjuk, az új előzetes pedig felkészít a kalandokra.

Hirdetés

A sorozatokhoz kapcsolódó játékok általában akkor jelennek meg, amikor forgatási időszak van, és a készítők akarnak adni valamit a rajongóknak, hogy elüthessék az időt a szünetben.

A The Walking Dead: Michonne ezzel szemben nagyjából a hatodik évad második felével egyszerre fut. Míg itthon ma este vetítik le a tizedik részt, holnap már belekezdhetünk a minisorozat első epizódjába, amit várhatóan egy hónap eltéréssel további kettő követ. Az In Too Deep című részhez ma kiadták a launch trailert is, ami felvezeti a kezdést, bemutatja, milyen kellemetlen szituációkba kerül a szamurájkardos lány, és biztosít minket arról, hogy erre a felvonásra is jut elég izgalom. Egyértelmű, hogy nem Michonne irányít.

A The Walking Dead: Michonne - In Too Deep című  epizódja holnap jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és Xbox One-ra, csütörtökön pedig iOS-re és Androidra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)