Hirdetés

The Walking Dead - összefonódik a játék és a TV-sorozat?

|

A The Walking Dead következő évada akár a TV sorozat kiegészítése is lehet.

Hirdetés

A tavalyi év kalandjáték-meglepetése - és tuti sikere - lett a The Walking Dead. A Telltale nem félt újdonságokkal bombázni a kalandra vágyó népet, és bár az akció részekkel nem volt mindenki maradéktalanul elégedett, összességében a történet drámaisága, valamint a profi tálalás simán pozitív irányba billentette a mérleget. Nem is volt kérdés a folytatás, hiszen a játék a kasszáknál is jól teljesített. Az már annál inkább kérdőjeles, hogy vajh' miről fog szólni a második The Walking Dead évad. Nos, egyelőre nem tudni. A Telltale még csak a tervezési fázisban van, de Dan Connors CEO szerint semmi nem lehetetlen. A The Walking Dead ugyan teljesen új hősöket mutatott be, de a folytatás akár az AMC-n jelenleg is futó TV-sorozat kiegészítése is lehet.

Connors elmondása alapján az epizodikusság egyik legnagyobb erőssége, hogy a rajongók tűkön ülve várják már a folytatást, és folyamatosan beszélnek a játékról, ötletelnek, vajon mi lesz, netalán anyáznak, mert kinyúlt kedvenc karakterük. Az epizodikus megjelenés további előnyeiről az alant megtekinthető videóban mesél Connors úr, megtekintéséhez angol tudás kell, viszont aki nem fejezte még be a The Walking Dead első évadját, az kerülje, ugyanis spoileres.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)