Hirdetés

Elkészültek a The Walking Dead játékok magyarításai

|

Immáron magyar felirattal követhetjük végig a The Walking Dead: Survival Instinct és a The Walking Dead Season 2: All That Remains történetét.

Hirdetés

Igazi ínyencségeket hoztunk azoknak a The Walking Dead rajongóknak, akik előszeretettel kommunikálnak a többi túlélővel magyar nyelven, ugyanis két különböző játék fordítása is elkészült - szinte egyszerre.

Kezdjük az aktuálisabbal: a Telltale Games epizodikus The Walking Dead szériája a második évad második részénél jár, mi viszont egy picit visszakanyarodunk az All That Remains című első fejezethez, ugyanis egy kisebb csapat (név szerint AbsonIZE, Anna, C$@BeE, Flippy9, (Dark)Hencman, Horváth Ádám, Ichigo94) elkészítette hozzá a honosítást és a jó hír az, hogy ezt a jövőben is megteszik majd. A fordítást ide kattintva tölthetitek le, mindössze 553 KB-ot foglal.

A második projekt egy kevésbé jó pontszámokat kapott darab, ám ez mit sem von le Stoppos és Beholder munkájának értékéből, akik megoldották, hogy a rajongók magyarul élvezhessék a The Walking Dead: Survival Instinctet. A 14 MB-os telepítő csak rátok vár, használjátok egészséggel.

Hatalmas pacsi jár mindkét játék fordítóinak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)