Hirdetés

The Walking Dead: The Final Season - már játszható az első 15 perc

|

Bár egyelőre nem minden platformra, de megérkezett a Telltale Games-féle The Walking Dead befejező évadának demója.

Hirdetés

A The Walking Dead széria a végéhez érkezett, legalábbis ami a Telltale Games kalandjátékát illeti, ugyanis a The Final Season lezárja Clementine történetét és a csapat ezzel búcsút int az élőhalottaknak. Az utolsó évad első része augusztus 14-én debütál a főbb platformokon, azonban már a hónap közepéig sem kell várnunk, hogy kipróbálhassuk.

Hirdetés

A stúdió most elérhetővé tette a The Walking Dead: The Final Season 15 perces demóját, amely a játék teljes nyitányát tartalmazza, valamint ízelítőt ad az epizodikus cím újdonságaiból is, mint az új, nem szkriptelt harcrendszer, a váll fölötti kamera és a kissé átdolgozott stílus, amely így még közelebb hozza a Telltale projektét a képregényhez, amin alapul. Sajnos a kipróbálható változat egyelőre csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra érhető el, de a csapat YouTube-ra is feltöltötte a demó anyagát, így bárki végignézheti az eseményeket, ha szeretné: 

A The Walking Dead: The Final Season - Episode One augusztus 14-én válik elérhetővé PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, valamint valamikor később Nintendo Switchre is megjelenik majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)