Hirdetés

Leállt a The Walking Dead: The Final Season értékesítése

|

Ha mostanában döntenél úgy, hogy megvennéd a hányattatott sorsú befejező évadot, akkor van egy rossz hírünk.

Hirdetés

A Telltale bezárásáról szóló hírek iránt érzett szomorúságunkra még rátesz egy lapáttal az is, hogy már megvenni sem lehet a The Walking Dead utolsó évadát.

Hirdetés

A GOG-on felbukkant egy poszt miszerint a Telltale munkatársai kifejezetten megkérték őket, hogy "szüneteltessék" a termék értékesítését. A Steam, a PS Store és az Xbox Marketplace üzemeltetői is hasonló kéréseket kaphattak, mivel már egyiküknél sincs ott a vásárlás opció.

A hír írásának pillanatában a Telltale még nem kommentálta a dolgot, de a lépés ettől függetlenül is érthető. Nem szeretnék, ha többen fizetnének be egy szezonra, aminek a sorsa még erősen kétes, és sajnos a legvalószínűbb forgatókönyvnek továbbra is az tűnik, hogy a második rész után elvágják a dolgot, sosem kapjuk meg az eredetileg tervezett nagy lezárást. Persze mi örülnénk a legjobban, ha külső segítséggel végül valahogy tényleg sikerülne elkészíteni a harmadik és negyedik epizódot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)