Hirdetés

The Walking Dead: The Final Season - megmenekül az utolsó évad

|

Nem más, mint a The Walking Dead atyja fog segítséget nyújtani a Telltale egykori fejlesztőinek, hogy ne maradjon lezáratlan Clementine története.

Hirdetés

Amikor a Telltale bejelentette a bezárását, akkor még mindenki tanácstalan volt azzal kapcsolatban, sikerülhet-e befejezni a The Walking Dead utolsó évadát. A cég szerencsére nem adta fel a küzdelmet és most úgy tűnik, hogy sikerült megoldást találni.

Hirdetés

Az idei New York Comic Conon jelentették be, hogy a The Walking Dead atyja, Robert Kirkman és az ő saját stúdiója, a Skybound Games fognak segédkezni abban, hogy mindenki megismerhesse Clementine történetének a befejezését. Ha minden igaz, a cég az eredeti csapat tagjaival fog majd közösen dolgozni, hogy az ő elképzeléseik szerint zárulhasson le a történet.

Kirkman azt is hozzátette, hogy szerinte azért is fontos a sztori befejezése, mert úgy érzi, hogy a rajongók "nem veszíthetik el Andrew Lincolnt és Clementine-t ugyanabban az évben". Egyelőre további részleteket nem árultak el, így konkrét megjelenési dátumokat csak egy kicsit később fogunk kapni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)