Hirdetés

The War Z: nem kifizetődő elpatkolni

|

A fejlesztők azzal emelik új szintre a realisztikusságot, hogy a játékos a valódi pénzen megvásárolt cuccait is bukja, ha a karaktere fűbe harap.

Hirdetés

A zombik a játékokban olyanok, mint kutyát, gyereket, vagy fedetlen keblet tenni a filmekbe. A The War Z túlélő MMO fejlesztői úgy gondolták, hogy ideje új dimenziókba lépni a realisztikusságot illetően, és ennek egyik legjobb módja, ha játszadoznak egy kicsit a játékosok valódi pénzen vett motyóival. "Ha meghalsz, mindent elveszítesz, ami a hátizsákodban van, akár normál, akár hard core módban játszol. Ezt az árat meg kell fizetned.", mondta Alex Josef a Hammerpoint Interactivetól.

Azt kell mondjuk, hogy ezen lépés indoklása egyszerűen lenyűgöző, és teljes mértékben igaza van. "Sokat beszélgettünk erről, aztán úgy döntöttünk, hogy helyes lépés, mert arra ösztönözheti a játékost, hogy óvatosabb legyen, vagy ne öljön annyi pénzt a játékba, hanem inkább aprólékosan próbálja meg felfedezni a világot, hogy megtaláljon mindent, amire szüksége van." Nos, gondoltátok volna, hogy létezik még a világon olyan fejlesztő, aki arra ösztönzi a játékost, hogy inkább kitartó munkával szerezzék meg maguknak az előnyöket, semmint azzal, hogy megveszik pénzen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)