Hirdetés

The Whispered World - angol demó letölthető

|

Még 2009 szeptemberében számoltunk be a the Whispered World német demójáról...

Hirdetés

Március 28-ig kellett várni arra, hogy angol trailert is megtekinthessünk. 

A demó a játék 4 fejezetéből az első felvonás kezdetébe enged
bepillantást, melyben a rémálmából ébredő főhősnek, a bohóc Sadwick-nek kell először létfontosságú információkhoz jutnia cirkuszi társulatként ténykedő családjától, majd eljutnia Őszerdőbe, ahol egy különös idegennel és egy világrengető jóslattal kénytelen szembesülni.

Egyébként a játék angol nyelvű verziójának európai megjelenési időpontja április 23-a, online is hozzáférhető lesz. (A német verzió még tavaly piacra került Dojcslandban.) Idehaza még nincsen forgalmazó, így egyelőre az angolul kevésbé értőknek lényeges magyar felirat elkészülte is kétségesnek tűnik. Reméljük nem jut "A Vampyre Story" sorsára, mely ugyan szintén AAA-kategóriás kalandcím volt, még sem lehetett Magyarországon - tiszta lelkiismerettel - hozzájutni.

The Whispered World trailer:

The Whispered World angol demo

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)