Hirdetés

The Whispered World német demó

|

Nosztalgiázni vágyó kalandjátékosok garantáltan örömmel fogadják a német játékfejlesztés eme gyöngyszemét.

Hirdetés

A német humor elviseléséhez gyomor, sőt mi több, bizonyos fokú perverzió szükségeltetik. Sosem csináltam belőle titkot, hogy nekem tetszik. Mielőtt azonban fejvesztve menekülnétek az újabb "kalandjáték + német" szavak egyazon mondatban szerepeltetése láttán, elárulom, a The Whispered World rajzfilmszerű külseje ellenére nem a vicces, vagy viccesnek szánt kategóriából való.



A Deadalic Entertainment hazájában az Edna bricht aus című játékáról ismert, a szomorkás bohóc, Sadwick kalandjait elmesélő új alkotásuk azonban német nyelvterületen kívül is felhívhatja magára a játékosok figyelmét. A régi motorosokét mindenképp, hiszen manapság ritkaságnak számít egy hagyományos, kézzel rajzolt játék. Menten meg is emelem nemlétező kalapom a művészcsapat előtt. A The Whispered World egy fantasy elemekkel gazdagon fűszerezett világba invitál bennünket. A vándorcirkuszosok életét élő Sadwick egy éjjel álmot lát, melynek hatására hosszú útra indul. Az általa ismert világ sorsa múlik azon, mit talál az út végén. Hogy ne érezze egyedül magát, vele tart kedven háziállata, Spot is.



A 700 MB-ra hízott próbaverzió a négy fejezetből álló játék első felvonásába enged bepillantást. Hősünknek valamiképp meg kell győznie családját arról, hogy nem maradhat tovább velük, hogy küldetése létfontosságú, mielőtt Őszerdő felé venné az irányt.

Letöltési link: 4players.de, k-files.de, exp.de, gamezone.de, gamona.de, onlinewelten.com, gameswelt.de

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)