Hirdetés

The Wild Eight - Kickstarterre került a csoportos túlélősdi (videó)

|

Elindult a The Wild Eight című túlélőjáték közösségi kalapozása, amelyben nem egyedül kell túlélnünk Alaszka hóborította erdőiben, hanem csapatosan.

Hirdetés

Február elején jött a hír, hogy egy orosz fejlesztőcsapat, a 8 Points egy olyan felülnézetes túlélőjátékot fejleszt a The Wild Eight képében, amelyben az utóbbi idők hasonszőrű címeivel ellentétben nem egyedül kell életben maradunk, hanem csoportosan. Ráadásul mindezt úgy, hogy a karakterünk szükségleteire is nagyon oda kell figyelnünk, miközben valójában senkiben sem bízhatunk, bárki áruló lehet a csapatban. 

A véletlenszerűen generált, egyedül és nyolcfős kooperatív módban is játszható indie túlélősdi, vagyis a The Wild Eight most felkerült a Kickstarterre, ahol a készítők 50.000 dollárt szeretnének összekalapozni arra, hogy befejezhessék a játék fejlesztését. Egy pre-alpha gameplay jeleneteket is felvonultató videóban bemutatják, hogy milyen játékmenetre számíthatunk a projektjüktől és ebből nem csupán azt szűrhetjük le, hogy mi mindent kell megtennünk a túlélés érdekében (erőforrások után kutatás, karakter és menedékmenedzselés, összecsapások stb.), de arra is rávilágít, hogy mekkora potenciál van a kooperatív élményben:

Ha a The Wild Eight felkeltette az érdeklődéseteket, akkor támogassátok a kampányt, hiszen siker esetén a játék megjelenik PC-re, Macre és Linuxra várhatóan 2016 végéig, majd jönnek a PlayStation 4 és Xbox One portok (nagyobb mérföldkövek elérése esetén a PC-vel egyszerre készülhetnek el). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)