Hirdetés

The Witcher 2 - 2.0-ás verzió, Xbox 360 gamescom trailer

|

A CD Projekt RED bejelentette a The Witcher 2 2.0-ás frissítésének megjelenési dátumát, és közzétett egy videót az Xbox 360 verzióból.

Hirdetés

 

Automatikus frissítésként érkezik szeptember huszonkilencedikén a The Witcher 2: Assassins of Kings 2.0-ás verziója, mely oktatórendszerrel, egy Dark Mode névre keresztelt nehézségi szinttel és egy Arena Mode játékmóddal spékeli meg az egyébként is kiváló játékot.

Az Arena Mode-ban tulajdonképpen annyi a dolgunk, hogy a hordákban özönlő ellenségeket helyükre tegyük. Lesz még ezeken kívül 20 új fejlesztési lehetőség, amiket a karakterünkön használhatunk, bár ezekről bővebb információt nem kaptunk. A 2012 első felében érkező Xbox 360 verzióban már alapból benne lesznek ezek a funkciók.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)