Hirdetés

The Witcher 2 - 2011 elején érkezik. Beindul a hírfolyam!

|

A tegnapi debut trailer után szépen elkezdtek csepegnek a friss The Witcher 2 hírek: holnap hivatalos játékmenet bemutató lesz, áprilisban indul a honlap. Jövő év elején érkezik.

Hirdetés

A tegnapi, hivatalos bejelentésnek tekinthető, igen kellemes és látványos The Witcher 2: Assassins of Kings trailer beindította a hírek lavináját. Lehet örülni, mert innentől kezdve rendszeresen hallhatunk a nagysikerű RPG folytatásáról. A lengyel játékfejlesztő és kiadó CD Projekt egyik fejese, Alek Pakulski ma bejelentette, hogy a The Witcher 2 PC-s változatát már 2011 első negyedévében be szeretnék mutatni. Az első rész konzolos változata anyagi okok miatt sajnos nem készülhetett el, de a második epizódot nagyon szeretnék a konzolokra is kiadni, amire a játék multiplatformos motorjának hála, minden esély megvan - bár részleteket ezzel kapcsolatban "még nem mondhatnak".

Holnap a CD Projekt egy nagyszabású sajtókonferenciát szervez Lengyelországban, ahol egy élő játékmenet bemutatóval lelkesítik a meghívott vendégeket, de akinek kedve van, a kiadó hivatalos oldalán, videón követheti az eseményeket. Pakulski már nagyon lelkesen várja az első (hm... csak hivatalosan az első, hiszen már volt egy kicsempészett kézikamerás felvétel...) „gémpléj" bemutatót. Ami azt illeti, mi is... Április 7-én indul egyébként a hivatalos The Witcher 2 honlap - érdemes lesz figyelni.

A játékról eddig annyit lehet tudni, hogy hősünk, a mutáns Geralt egy gonosz tünde, bizonyos Lorveth, és a Kingslayer nevű titokzatos figura ellen fog harcolni. Az első részből ismert varázslónő, Triss Merigold lesz a segítségünkre, aki megajándékoz majd bennünket bájaival, és a csatákon kívül is lesznek közös kalandjaink - csak más jellegűek. Sokat csiszoltak a párbeszédeken, fejlődött a harcrendszer, és természetesen a grafika is szebb lett.

A The Witcher 2: Assassins of Kings több kiadó gondozásában jelenik majd meg: Európa nagy részén maga a CD Projekt, Oroszországban az 1C, a tengerentúlon pedig az Atari felel a kiadásért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)