Hirdetés

The Witcher 2 - A Dragon Age nem ellenfél

|

Nem számít nagy versengésre az RPG játékok között a CD Projekt szövegkönyvírója

Hirdetés

Jan Bartkowicz a CD Projekt szövegkönyvírója teljesen nyugodt afelől, hogy a The Witcher 2-nek nem kell majd az RPG műfajon belül más címekkel versenybe szállnia, mint ahogy más játékoknak kell mondjuk az akció vagy sport stílusban.

Példaként hozta a Dragon Age-et és kiemelte, hogy a BioWare óriási hatással volt rájuk a The Witcher 2 készítésénél, de mégsem kell arra számítani, hogy a játékok majd egymás elől csábítják el a vásárlókat. Az RPG-k körében nincs annyi játék, nincs akkora verseny sem, s így végső soron nem kell döntéseket hozni a vásárlóknak. Bartkowicz szerint ha RPG játékos vagy, akkor úgyis mindet ki fogod próbálni. Igaz ez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)