Hirdetés

The Witcher 2: Assassins of Kings infók és gameplay videó

|

Most már valóban hivatalos, készül a hatalmas sikert aratott The Witcher második része.

Hirdetés

A CD Projekt illetékesei még a nyáron árulták el egy lengyel magazinnak, hogy javában dolgoznak a második felvonáson, miközben a The Witcher támogatását sem hanyagolják el.



Bizonyára sokan hullajtottak krokodilkönnyeket a konzolos The Witcher: Rise of the White Wolf temetése kapcsán, ám legalább ugyanennyien, ha nem többen fogadják majd kitörő örömmel a The Witcher 2: Assassins of Kings "bejelentését".
Azért az idézőjel, mert egy belső használatra szánt prezentáció bukkant fel a világhálón, ezért nem tudni, hogy véletlen szivárgásról, vagy reklámfogásnak tekinthető szivárogtatásról van-e szó. Tegye fel a kezét, akit ez érdekel! Senki? Helyes, ugorjunk!
Az jelentősen módosított grafikus motor az eddig látottaknál is szebb dolgokra képes annak ellenére, hogy a felvétel az alfa verzióból származik. A napszakok váltakozása, valamint a dinamikus időjárásváltozás csak profitált a fejlesztésekből. A párbeszédrendszert sem hagyták változatlanul, különbözős kameraállások variálásával igyekeznek filmszerű élményt nyújtani.
Jópofa azt is látni, hogy geralt tetteire reagálnak a közelben tartózkodó NPC-k. Elvileg mindegyik szereplőnek, legyen az bármilyen jelentéktelen, megvan a maga élete, a maga célja, a számára kellemes, vagy kellemetlen napi rutin, s attól függően, hogy ezek mennyire egyeznek Geralt terveivel, lesz belőlük barát vagy ellenség, segítőtárs, vagy eltakarítandó akadály.



A harc mozgalmasabb és véresebb lesz, mint az első részben, ráadásul a The Witcher 2: Assassins of Kings már a Havoc fizikai motorját is igénybe veszi, minek köszönhetően akár egyetlen energialökettel több ellenfelet is a tátongó mélységbe taszíthatunk. A bossfightok során reflexeinkre támaszkodó ún. quick time eventek színesítik az összecsapást. Ha időben reagálunk, akkor látványos kombót kapunk jutalmúl, ha hibázunk, akkor pedig szívunk, ennyire egyszerű. Egyébként ez a főként konzolos berkekben elterjedt játékelem arra enged utalni, hogy a második rész nem lesz PC-exkluzív.
Sem a támogatott platformokról (PC biztos), sem a megjelenés várható idejéről nincsenek információink, ellenben sárkány az lesz a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)