Hirdetés

The Witcher 2: Assassins of Kings - És a konzolos verzió?

|

Sokan a The Witcher 2 konzolos verziójáért aggódnak, de a CD Projekt mindenkit megnyugtat

Hirdetés

Az aggodalmat azt váltotta ki, hogy a Namco Bandai nemrég megkapta a The Witcher 2: Assassins of Kings európai forgalmazásának jogait, amiben nem esik szó a2011-ben megjelenő játék konzolos verzióiról.

Erre sietett reagálni most a lengyel CD Projekt Red, hogy a pletykákkal ellentétben nem törölték a The Witcher 2: Assassins of Kings konzolos verzióit, és nem is terveznek ilyen lépést. Közölték ezt velünk többek között Facebookon is. Az persze továbbra is megtörténhet, hogy a konzolos verzió esetleg a PC-s változathoz képest valamivel később érkezik, és még ezért nem írtak alá róla forgalmazási megállapodást. Igaz, ez teljesen szembe menne a mai piaci logikával. A másik opció, hogy a konzolos The Witcher 2 verziót más cégnek szeretnék odaadni, hiszen abból valószínűleg több pénz is befolyik majd. Meglátjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)