Hirdetés

The Witcher 2 - DRM mentes Digital Premium kiadás csak a GoG.com-nál

|

DRM nélküli Witcher 2? Igen, igen, igen!

Hirdetés

A The Witcher 2 Assassins of Kings 'Digital Premium' kiadását a Good Old Games weboldal fogja lebonyolítani.

"A DRM nem a megfelelő módja a kalózkodás elleni harcnak" - mondta Guillaume Rambourg, a cég vezető igazgatója. "A fő szempontunk mindig is a felhasználó élménye és azok a játékok voltak, amiket megvásároltak. A DRM ezt az élményt negatív irányba tolja el, ezért is vagyunk izgatottak, hogy mi értékesíthetjük a CD Projekt RED hihetetlen RPG-jét.

A The Witcher 2 Assassins of Kings előrendelése ingyenes a GOG-on és nem kötelez bárkit arra, hogy személyesen menjen el a termékért. Plussz, akik március 17-ig rendelik elő a játékot, kapnak egy kódot, amivel be tudnak lépni az UStream csatornára. Itt lehet kérdéseket feltenni a fejlesztőknek, akinek a kérdését pedig megválaszolják, az kap egy ingyenes játékkódot, amivel bármelyik GoG.com-os játékot letöltheti. Nem rossz reklám, az tuti!

A The Witcher 2 Assassins of Kings megjelenés május 17-én esedékes, PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)