Hirdetés

The Witcher 2 - Exkluzív képregény és 2 DLC-kód a májusi GameStarban!

|

A következő GameStarhoz Witcher képregényt és 2 DLC kódot adunk ajándékba.

Hirdetés

Jövő csütörtöktől kereshetitek kedvenc újságosotoknál a májusi GameStar magazint, amiben ismételten olyan játékokról olvashattok kimerítő teszteket, hogy ha egy kicsit hűvösebb lenne odakint, azt hihetnénk, máris kezdetét vette a karácsonyi szezon.

A címlap és a részletes tartalom maradjon egyelőre kellemes meglepetés, inkább arra hívnánk fel a figyelmeteket, hogy amennyiben épp a The Witcher 2: Assassins of Kings megvásárlásán töritek a fejeteket, akkor tartsátok észben, hogy a májusi lapszámban két DLC-hez találtok kódot, a Finisher Pack, valamint az Ultimate Alchemy Suit csomagokhoz.
Fontos: A DLC-k nem kompatibilisek egymással, így választanotok kell majd közülük!




Finisher Pack
- két új kivégzés animáció
- továbbfejlesztett harci technikák
- külön ehhez a DLC-hez készült motion capture
- a játék alap build-je nem tartalmazza

Ultimate Alchemy Suit
- egyedi tárgyak gyűjteménye
- nagyobb mennyiségű alapanyagot gyűjtünk össze
- kitolja a főzetek hatóidejét
- alkímia orientált karakterek számára ajánlott

Ezen felül az Államérdek című, külön a The Witcher 2: Assassins of Kings megjelenésére készülő képregényt is megtaláljátok a magazinban plusz 16 oldalon. Az igényesen megrajzolt, fordulatos történet ennél azért hosszabb, folytatását a DVD-mellékleten helyeztük el.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)