Hirdetés

The Witcher 2 - fejlesztői napló #5

|

Lengyel barátaink büszkesége hamarosan a saját gépeinken is átélhető lesz.

Hirdetés

Többek között a májusi GameStarban is lesz majd egy mindenre kiterjedő, részletes The Witcher 2: Assassins of Kings teszt.

Amíg elérkezik az az időpont, addig is tájékozódjunk magáról a játékról. hasznos információ lehet például a játékot magát mozgásban látni - a mostani fejlesztői naplóban elég sok in-game jelenetet is megtekinthetünk. Emellett a lengyel fejlesztők elmondják, hogy hogyan működik a karakterfejlődés - miért volt arra szükség, hogy a szétosztogatható talent-pontok mellé a The Witcher 2: Assassins of Kingsbe mutagének is kerüljenek. Kiderül Geralt miylen egyéb eszközöket, tárgyakat tud majd jól felhasználni: miként működnak a bombák például.

The Witcher 2: Assassins of Kings fejlesztői napló #5 videó a GSTV-n.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)