Hirdetés

Gwent - ingyen The Witcher 2-t kaptak a bétázók

|

Érdemes volt részt venni a Gwent zárt bétájában és visszajelzésekkel segíteni a CD Projekt RED munkáját, ugyanis a stúdió egy teljes játékkal hálálja meg a tesztelők munkáját.

Hirdetés

A CD Projekt RED bőkezűen bánt a Gwent meghívóival, lényegében csak az nem jutott be kártyázni, aki nem szeretett volna. Rengeteg régi és új The Witcher rajongó gondolta úgy, hogy belekóstol a stúdió újdonságába, a mi Pacánk is pozitívan számolt be az élményeiről. 

Időközben már az első hivatalos verseny is lezajlott és indul a nyílt béta, azonban a játékosok szemében etalonnak számító CD Projekt RED nem feledkezett el arról, hogy megjutalmazza mindazokat, akik tesztelték a Gwentet a zárt béta alatt. Ha közéjük tartozol, akkor bizonyára már olvastad a csapat e-mailjét, amelyben leírják, hogy a segítségért cserébe egy ingyenes The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition kópiát szánnak a bétázóknak, amit a GOG-on aktiválhatnak május 29-ig, ugyanazzal a fiókkal, amivel a Gwentet is játszottad. 

A Gwent: The Witcher Card Game nyílt bétája május 24-én indul PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Ha még nincs meg a The Witcher 2 GOG-on (vagy nem azon van meg), adjátok hozzá mindenképpen az ottani gyűjteményetekhez is, remek kis játék. Ha nem jött mail, nézzétek meg a spam mappában is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)