Hirdetés

The Witcher 2 - ingyenes DLC az 1.3-as frissítésben

|

A CD Projekt RED megerősítette, hogy a következő The Witcher 2 frissítésben ingyenes tartalmakat is találhatunk.

Hirdetés

 

Ugyan még nem tudjuk, hogy a The Witcher 2: Assassins of Kings legújabb, 1.3-as verziószámmal ellátott frissítése mikor érkezik, de az biztos, hogy érdemes lesz beszerezni.

 

A bugjavítások mellett egy új quest is bekerül a játékba, amely az A Sackful of Fluff nevet viseli. A második fejezetben vehetjük fel, a vergeni bánya melletti kis házban, ahol Elthon honol. Nem tudni, hogy új tárgyak is bekerülnek-e, de a patch állításai szerint azok jönnek ki legjobban a quest végén, akik türelmesek. A frissítés további nagy újdonságai, hogy épp nem használt tárgyainkat a szállókban hagyhatjuk, felszabadítva helyet a szütyőinkben, nem verhetünk meg nőket, és a Vergenben lévő elf hölgy nem fog úgy állni, mintha keresztre lenne feszítve. A The Witcher 2: Assassins of Kings PC-re már megjelent, az Xbox 360 játékosoknak azonban még várniuk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)