Hirdetés

The Witcher 2 - Kerülj be a játékba!

|

Két szerencsés arcát egy-egy játékkarakter kapja majd

Hirdetés

Versenyt hirdet a CD Projekt RED aminek díja, hogy a két szerencsés nyertes viszontláthatja majd magát a The Witcher 2: Assassins of Kings-ben.

Jó lenne úgy játszani, mintha tükörbe néznél? Akkor nem kell mást tennünk, mint önnön kreativitásunkat latba vetve Witcher témában felöltözni (kedvenc karakter mondjuk; a teljes azonosság nem fontos, de a kreativitás plusz pontot jelent), majd a rólunk készült fotót elküldeni a játék Facebook oldalán erre kialakított helyre. Arról nem esett szó, hogy milyen szerepet kapnak majd a nyertesek. Lehetünk akár Geralt hű társa, vagy a sarki fűszeres. Kardokat, páncélokat és fényképezőgépeket elő!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)